G  H o u s e

Architecture Design.

Bungalow. 280 m2.

Location 

Detail 

Concept 

Year

: Tangerang. ID.

: Completed.

: Modern Elegant

: 2016

The G House is a rear extension construction of an existing house. A direct rear view of a man made lake and botanical garden becomes the point of interest for the whole house. In order to provide safety, comfort, and aesthetic open space for the occupants we applied certain design strategy. Such as, by removing the main rear wall of the house and replace it with curtain wall on the Ground Floor - family area, children's playground,  St. Marry's Grotto, etc. Elegant -resort like- master bedroom with extended view on the first floor, and an open rooftop for party with the touch of a barbecue pit. 

DSC_2869
DSC_2853
DSC_2874
DSC_2870
DSC_2884
DSC_2891
DSC_2893
DSC_2906
DSC_2850
DSC_2880
DSC_2843
a01de4b8-d93a-44e7-b210-cf85ce5e26bc
DSC_2929
56774290-510d-4e68-b3b4-b1dea74ba1c3
DSC_2935
DSC_2944
DSC_2938
DSC_2914
DSC_2916
DSC_2924
DSC_2912
DSC_2921